От днес до 31 януари земеделските производители, кандидатствали за Кампания-2018

...
От днес до 31 януари земеделските производители, кандидатствали за Кампания-2018
Коментари Харесай

От днес се подават документи за плодове и зеленчуци по схемите със субсидия

От през днешния ден до 31 януари земеделските производители, кандидатствали за Кампания-2018 по схемите за обвързано подкрепяне за плодове и зеленчуци и за зеленчуци - оранжерийно произвеждане, би трябвало да подадат декларация по пример и да дават документи, които потвърждават минимални добиви и реализация на създадената продукция. Това припомня Държавният фонд " Земеделие " (ДФЗ).


Утвърденият пример на електронен списък на документите, доказващи реализацията на създадената продукция, е наличен за евакуиране и попълване на уеб страницата на фонда. Там е оповестена и инструкцията за попълване. Файлът съдържа опция за основаване на списък до 100 реда. При нужда земеделските стопани могат да изискат по-голям файл от регионалните структури на фонда, тъй като при попълването не може да се се трансформира форматът на таблицата.

Попълненият списък по пример се подава до 31 януари 2019 година на електронен и на книжен притежател, съпроводен от копия на описаните документи. Те се подават в регионалните дирекции на ДФЗ по непрекъснат адрес на претендента - физическо лице, и адрес на ръководство на претендента - юридическо лице или едноличен търговец.

Нямат право на подкрепяне претендентите, които не са дали декларация и списък по пример, одобрен от изпълнителния шеф на ДФЗ за създадената продукция през годината на кандидатстване, както и документи, които потвърждават нейната реализация в интервала по член 32 на Наредба 3 от 17 февруари 2015 година, се показва в известието.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР