Кралското семейство е добре запознато със семейните портрети, но някои

...
Кралското семейство е добре запознато със семейните портрети, но някои
Коментари Харесай

Кралските портрети се объркаха – „ужасното“ покритие на Tatler до „болезненото“ изображение на покойната кралица

Кралското семейство е добре осведомено със фамилните портрети, само че някои са по-добре признати от публиката от други.

Кралските почитатели останаха комплицирани предходната седмица, когато списание Tatler разкри нов портрет на принцеса Кейт на предната си корица. Творбата, нарисувана от родената в Замбия английска художничка Хана Узор, употребява фотоси на кралската персона като препоръка, само че не всички бяха изцяло уверени в приликата й с принцесата на Уелс.

Новата картина на Кейт пристигна скоро след разкриването на различен кралски портрет - и мощно разграничени отзиви. Картината, първият формален портрет на крал Чарлз, откогато зае трона, е основана от Джонатон Йео и употребява мощен червен декор, който се смесва съвсем напълно с униформата на уелската армия, с която е нарисуван монархът. Техниката беше наречена " зашеметяваща " от някои, до момента в който други оповестиха, че е " чудовищно ".

Кралските портрети имат дълга история на делене на отзиви, изключително когато художниците употребяват по-експерименталн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР