Астролозите посочиха три зодии, за които предстоящият сезон ще бъде

...
Астролозите посочиха три зодии, за които предстоящият сезон ще бъде
Коментари Харесай

Остри обрати на съдбата: коя зодия ще претърпи промяна през лятото

Астролозите показаха три зодии, за които идният сезон ще бъде интервал на смяна и нови благоприятни условия.
 
Според Мария Кузменко зодиите, на това лято ще донесе нови благоприятни условия и провокации и които могат радикално да трансформират посоката на живота, са Овен, Дева и Риби.

Овен

Емоционалната сфера на живота на Овните ще бъде доста интензивна това лято. Възможни са трагични промени в персоналните връзки - нова буйна обич, предложение за брак или, назад, мъчителна разлъка. Овните ще слушат интуицията си и ще следват сърцето си. Не се опасявайте от смяната, даже и да наподобява страшна. Не забравяйте, че зад затворени порти ви чакат нови благоприятни условия за благополучие. Близки другари и семейство ще обезпечат поддръжката, от която се нуждаете през това време.

Дева

За Девите следва удобен интервал за подсилване на финансовото богатство. Възможно е доста нарастване на приходите, приемане на преференциален контракт или сполучлива инвестиция. Въпреки това, дружно с повишаването на благосъстоянието, е значимо да не губите пестеливостта и благоразумието, присъщи на Девите. Планирайте разноските си рационално и не харчете неразумно. Разумно е да инвестирате част от средствата в бъдещето. Възможност за огромна покупка може да се появи на хоризонта - нов дом, кола или мечтано пътешестване. Важно е да претеглите плюсовете и минусите, преди да вземете решение.

Риби

Това лято Рибите ще усетят мощен прилив на сила и мотивация за кариерни достижения. Благодарение на своята непримиримост доста Риби ще реализиран доста професионално израстване. Може би покачване, отваряне на личен бизнес или пускане на упорит план. Все отново не забравяйте за салдото сред работата и персоналния живот, с цел да избегнете прегаряне. Не забравяйте да отделите време за обичаните си хора и релакс.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР