Звездата от Чарлз Андерсън от Emmerdale Кевин Матурин беше разтревожена

...
Звездата от Чарлз Андерсън от Emmerdale Кевин Матурин беше разтревожена
Коментари Харесай

Звездата от Чарлз Андерсън на ITV Emmerdale се критикува за бъдещето на сапунената телевизия, след като изпусна подробности за снимките

Звездата от " Чарлз Андерсън " от Emmerdale Кевин Матурин беше разтревожена в понеделник в Lorraine по отношение на бъдещето си за сапунена телевизия, откакто изпусна детайлности за фотосите.

По време на последната част Кевин, който играе селския викарий Чарлз от 2020 година насам, се появи в Lorraine, с цел да опише на гост-водещия Ранвир Сингх за прочувствена идна история за семейство Андерсън.

Emmerdale подрежда някои ужасяващи подиуми тази седмица, защото воин може да бъде погубен в драматичен поврат. Синът на Чарлз Итън Андерсън ненадейно припада и остава да се бори за живота си след скорошна контузия. Манприйт Шарма се бори да избави безжизнения си доведен наследник в дома им, пробвайки се да го реанимира, защото татко му Чарлз се опасява от най-лошото.

Само дни откакто той беше съзнателно ранен при удар и бягство, след автомобилна злополука седмица преди този момент Итън колабира, до момента в който не е доказано какво го предизвиква. Спойлерите разкриват, че животът на Итън е в заплаха, а с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР