Джовани Пернис твърди, че е изпратил на един от своите

...
Джовани Пернис твърди, че е изпратил на един от своите
Коментари Харесай

Проучването на BBC `каза, че Джовани Пернис е изпратил обидно видео на партньора Strictly` преди шоуто на живо

Джовани Пернис твърди, че е изпратил на един от своите сътрудници в Strictly Come Dancing " доста обидно " видео, оповестиха на изследване на BBC.

33-годишната танцьорка се бори с обвиняванията в „ заплашително и обидно “ държание в подготвителната зала на Strictly – което Джовани изрично отхвърля.

Твърди се, че BBC е почнало вътрешна инспекция следствие след приемане на недоволства от предходните танцови сътрудници на сицилианеца в шоуто, в това число телевизионната водеща Лора Уитмор и актрисата Аманда Абингтън, която твърди, че е останала с посттравматично стресово разстройство след присъединяване си в Strictly предходната година.

Екипът на BBC в този момент е показан с нов иск, съгласно отчетите, защото те преглеждат държанието на Джовани на работното място. Твърди се, че италианецът е изпратил " афектиран " клип посредством WhatsApp на един от своите сътрудници в Strictly преди снимането на едно от предаванията онлайн в съботната вечер. Той не е направил, поръчал или се появил във тип...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР