Кристиан Хорнър настоява, че никой в ​​Red Bull не се

...
Кристиан Хорнър настоява, че никой в ​​Red Bull не се
Коментари Харесай

Отговорът на Кристиан Хорнър на твърдението на Макс Верстапен за „открит“ говори много

Кристиан Хорнър упорства, че никой в ​​Red Bull не се паникьосва – само че призна, че в този момент са под ударите на противниците си във F1.

Макс Верстапен има нещата по собствен метод повече от две години, само че играчи като Ферари и Макларън основават главоболия на първенците. Популярната победа на Шарл Льоклер в Монако в неделя значи, че Верстапен не съумя да завоюва две от последните три надпревари.

След като се класира на шесто място, холандецът разгласи, че тимът му най-сетне е „ оголен “, откакто разказа колата си като „ картинг “, която се бори с бордюри в Монте Карло. Шефът на тима Хорнър призна, че слабостта на страховитите коли на Red Bull е била разкрита и чака по-голям напън от други тимове през идващите седмици.

Той сподели: „ Мисля, че го видяхме и в Сингапур предходната година. Мисля, че имахме още един образец за това. Знаем, че това е област от колата, върху която би трябвало да поработим. Имаме да извлечем някои уроци от този уикенд и някои проблеми, които би трябвало да реши...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР