Предстоящият iOS 18 на Apple включва значително развитие на AI

...
Предстоящият iOS 18 на Apple включва значително развитие на AI
Коментари Харесай

В iOS 18 Apple може да добави два AI наведнъж – ChatGPT от OpenAI и Gemini от Google

Предстоящият iOS 18 на Apple включва доста развиване на AI и Марк Гърман разгласи партньорството с OpenAI за основаване на редица генеративни, основани на изкуствен интелект, функционалности. Това съдействие съответствува с проектите на Apple за анонси на WWDC 2024, където се чака да показа усъвършенствания гласов помощник Siri.

Докато OpenAI е неоспорим водач, Apple наподобява хеджира своите залози. Продължават договарянията с Гугъл за вероятно консолидиране на Gemini — тяхното AI предложение, като спомагателна алтернатива в iOS 18.

Слуховете за функционалностите на AI в iOS 18 са много вълнуващи. Потребителите могат да чакат функционалности като автоматизирано генериране на емотикони и опция за автоматизирано генериране на отговори на имейли и текстови известия. С новата актуализация, серията iPhone ще стане още по-силен съперник на пазара на смарт телефоните, предлагайки функционалности наедно със серията Pixel на Гугъл. Тези функционалности дават обещание да създадат връзката и взаимоотношението по-лесно за потребителите на iPhone.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР