От АБВ настояваме за оставката на министъра на външните работи

...
От АБВ настояваме за оставката на министъра на външните работи
Коментари Харесай

АБВ поиска оставката на Екатерина Захариева

От АБВ настояваме за оставката на министъра на външните работи Екатерина Захариева " заради безбройните провали и неадекватността на външната ни политика, заради агресивното й държание към наши стратегически сътрудници и най-много заради своеволието й по рискови за България въпроси ".

Това съобщи на конференция през днешния ден Пламена Заячка - ръководител на АБВ младежи, и добави, че " България има несъответстващо наличие и политика в НАТО ".

Министър Захариева дава прибързани оценки, без да има задоволително информация, без да си дава сметка за последствията, съобщи Заячка, представена от Българска телеграфна агенция. По думите й " присъединението на България към общото заявление на НАТО и ултиматумът към Русия е решение, което би трябвало да вземе Министерският съвет ". " Не е работа на Захариева да разяснява връзките сред Русия и Съединени американски щати ", сподели Пламена Заячка.

От АБВ се оповестиха против разполагането на ракети на НАТО на територията на България.

Според АБВ енергийният министър Теменужка Петкова и министър председателят Бойко Борисов " би трябвало да вършат действия към Москва, с цел да защитят националния интерес на България, който е за това втората тръба на " Турски поток " да мине през България ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР