Единствената улица, която по време на не е била задръстена

...
Единствената улица, която по време на не е била задръстена
Коментари Харесай

Единствената незадръстена столична улица в бурята - Патриарха

Единствената улица, която по време на не е била задръстена от трафика на коли, е била Патриарха - бул. " Патриарх Евтимий ", чиято в столицата от към този момент месец.

Справихме се малко по-добре, в сравнение с вие очаквахте. Това съобщи кметът на София Васил Терзиев при започване на днешното изключително съвещание на Столичния общински съвет по. Предстои и второ такова в днешния ден, от 12 часа, като то към този момент ще бъде отдадено навръх Патриарха.

Кметът Васил Терзиев съобщи, че е уверен, че ще се откри решение на проблема с лифта. Той предлага да се сътвори работна група в СОС по тематиката. Казусът е извънредно комплициран, има доста забъркани, разясни градоначалникът.

Както в опазването на здравето, по този начин и тук предварителната защита работи, сподели Васил Терзиев за снощния дъжд. 239 сигнала за, 34 в контактния център. Всички районни кметове са били на терен и са докладвали какви са проблемите, изясни Терзиев. Има протекли покриви на учебни заведения и детски градини, стана ясно от отчета му пред общинарите. От 6.00 часа сутринта компаниите за разчистване са били извикани, с цел да почистят улиците. Бедстващи хора за момента няма. Според градоначалника би трябвало да се ремонтира ВиК инфраструктурата.

А положителният резултат е поради превантивните дейности, подхванати от локалната власт. Прави се непрекъснато наблюдаване на водоемите, за момента няма опасности, посочи Терзиев. Едно от огромните старания на общината е грижата за шахтите. Според Васил Терзиев общината има потребност от повече конструктивизъм, а не мятане на тиня.
 Сламка за кмета на София - скрито да се посъветва с Борисов и Фандъкова
Сламка за кмета на София - скрито да се посъветва с Борисов и Фандъкова

Не е ясно дали Столична община може да предяви искания по договора
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР