Руско нападение в украинския град Харков отне живота на двама

...
Руско нападение в украинския град Харков отне живота на двама
Коментари Харесай

Руска атака в Харков, има загинали и ранени

Р уско нахлуване в украинския град Харков лиши живота на двама души. При офанзивата бяха ранени минимум седем души, съобщи Ройтерс, базирайки се на локалните управляващи.

Нападението е нанесло вреди по транспортната и общинската инфраструктура, както и по печатница. Кметът на Харков и регионалният шеф допълниха, че е вследствие на офанзивата е зародил пожар.

At least 5people got injured following a russian terrorist attack on the civilian infrastructure in Kharkiv! The Russian terrorists members at also struck Zolochiv injuring two people!
— Clown (@DanaSLJL)
Областният шеф на Харковска област заяви, че съветските сили са нанесли удари по града към 10 пъти. Нападенията също по този начин са били ориентирани против градовете Золочив и Люботин в региона, като там са ранени минимум по двама души. Руските сили са употребявали управляеми бомби, с цел да нападат цели в Золочив, като са предизвикали вреди по жилища и гражданска инфраструктура, заяви регионалната полиция на Харков.

Тази пролет Русия ускори нападенията си против Харковска област, като нападна енергийната и транспортната ѝ инфраструктура благодарение на управляеми бомби, ракети и безпилотни самолети.

* Вижте и това видео от архива ни: 

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР