Водещият на В реално време Бил Махер продължи да отправя

...
Водещият на В реално време Бил Махер продължи да отправя
Коментари Харесай

Бил Махер звучи тревога за имиграционния хаос: Ще накара демократите да бъдат `ф---ед в деня на изборите`

Водещият на " В действително време " Бил Махер продължи да насочва ужасното си предизвестие към демократите в проблем с имиграцията, настоявайки, че те ще бъдат „ прецакани “ през ноември след резултатите от европейските избори тази седмица.

Гласоподавателите в Европа, изключително в Германия и Франция, изрично отхвърлиха леви политики на изборите за парламент на Европейския съюз, където имиграцията беше преди всичко, защото рецесията се разви през последните години.

„ Гласоподавателите още веднъж за Европейския парламент споделиха, че не харесваме толкоз доста имиграция “, сподели Махер.

Лидерът на френската съпротива Марин льо Пен изнася речта си в партийния щаб на изборите в нощта, откакто френският президент Еманюел Макрон разгласи, че е разпуснал Националното заседание и е свикал нови законодателни избори след проваляне на гласуването в Европейски Съюз, неделя, 9 юни 2024 година в Париж. (AP Photo/Lewis Joly)

След това звездата от HBO цитира Дейвид Фрум от The Atlantic, който предизвести: „ Ако либералите упорстват, че налагането на границите е работа, която единствено фашистите ще правят, тогава гласоподавателите ще наемат фашисти да вършат това, което либералите няма. "  

„ Избирателите не престават да споделят още веднъж и още веднъж, че не се усещаме удобно с това равнище на имиграция. Разбирам за какво. Това не ви прави расист, в случай че кажете това “, сподели Махер. 

След това той се нахвърли върху сенатора от Демократическата партия в Калифорния Алекс Падила, който сподели в отговор на граничната заповед на президента Байдън: „ Като възобнови възбраната на Тръмп за леговище, Байдън подкопа американските полезности “. 

„ И тогава всички те се отдръпват и споделят: „ Не желаеме да ни назовават ​​расисти. Така че няма да създадем крачка към имиграцията. “ Това ще ги разочарова в деня на изборите. Това се случва в Европа и ще се случи още веднъж с Брекзит. “, настоя Махер. 

Бил Махер настоя, че демократите ще бъдат „ начукани в деня на изборите “ поради неприятното им отношение към имиграцията. (Екранна снимка/HBO)

Един от неговите посетители, писателят Джоел Щайн, отблъснаха, като споделиха, че има „ същинска морална причина “ да се позволен мигранти в САЩ 

„ В какъвто и да е брой? “ — попита Махер. 

„ Не, не “, отговори Стайн.

„ Но това е тяхната цел “, възкликна Махер.

Махер продължи да цитира анкета, която демонстрира, че „ 64% от латиноамериканците “ поддържат даването на пълномощия на президента да затвори границата и че „ 62% от записаните гласоподаватели “ биха депортирали всички незаконни имигранти в Съединени американски щати

„ Да, хора ненавиждат имигрантите “, реагира Стайн.

„ Те не ненавиждат имигрантите! “ Махер отвърна на изстрела. 

Махер неведнъж сигнализира, че въпросът с имиграцията ще бъде проблем за президента Байдън и демократите на идните избори. (AP Photo/Manuel Balce Ceneta и Fox News)

Миналата седмица Махер разкритикува граничната изпълнителна заповед на президента Байдън, определяйки я като предизборна „ Хейл Мери “, която няма да работи.

„ Ако Байдън загуби тези избори, това ще се дължи на две неща: той е стар… и имиграцията “, сподели Махер. „ Искам да кажа, единствено на политическо равнище, не мисля, че биха могли да се оправят по-зле.

Махер по-късно сподели: „ Въпросът, че демократите наподобява не могат да имат топките отговорът е какъв брой са прекалено много? И по този начин, безкрайността е отговорът - в случай че не дадете този отговор, вие сте расист. Това е главният им проблем с този проблем. "

Джоузеф А. Улфсон е медиен кореспондент за Fox News Digital. Съвети за истории могат да се изпращат на [email protected] и в Twitter: @JosephWulfsohn.

Източник: foxnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР