Michael Chandler беше призован да продължи напред“, след като опонентът

...
Michael Chandler беше призован да продължи напред“, след като опонентът
Коментари Харесай

Conor McGregor каза, че е „свършил“, след като се оттегли от битката на UFC 303

Michael Chandler беше свикан да „ продължи напред “, откакто съперникът Conor McGregor се отдръпна от борбата им през юни с оставащи единствено седмици с някогашен UFC звездата Даниел Кормие допуска, че Макгрегър е завършил със спорта.

Чандлър и Макгрегър трябваше да се изправят един против различен в Лас Вегас на 29 юни, съвсем три години след последното излизане на последния в осмоъгълника. Макгрегър претърпя строшаване на крайници в последния си дуел против Дъстин Поарие през юли 2021 година, само че се приготвяше да се завърне дълго чакано.

Феновете купиха рекорден брой билети за дуела, съгласно Президентът на UFC Dana White. Въпреки това, по-малко от месец преди огромния ден, McGregor се отдръпна заради травма. Не всички одобриха общително новините, не на последно място Cormier. 45-годишният мъж, който се реалокира в лъчение, откакто приключи личната си ММА кариера, има вяра, че Чандлър в този момент би трябвало да търси другаде и има вяра, че Макгрегър е „ приключен “ след последния си крах.

„ Този ​​чов...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР