Азиатските стършели се опасяват, че нахлуват в среда и убиват

...
Азиатските стършели се опасяват, че нахлуват в среда и убиват
Коментари Харесай

Теорията за азиатските стършели обяснява как голямата заплаха за пчелите в Обединеното кралство е стигнала дотук

Азиатските стършели се притесняват, че нахлуват в среда и убиват медоносни пчели, застрашавайки производството на мед в Обединеното кралство и отвън него.

Преди четири месеца, италиански Евродепутатите приканиха Европейската комисия да предприеме твърди дейности за управление на популациите на жълтокраките азиатски стършели, които дойдоха във Франция преди повече от двадесет години и в този момент са се популяризирали из целия континент. Имаше внезапно нарастване на наблюденията на дребните зверове в Обединеното кралство. малко по-малки, само че по-агресивни от европейските си събратя, азиатските стършели могат да унищожат няколко пчелни кошера едновременно, убивайки техните жители. Пчелите са жизненоважни в процеса на произвеждане на мед и в поддържането на здрава, уравновесена екосистема.

Екологичен потенциал Салваторе Де Мео ги назова „ свирепи хищници “, като тогава сподели: „ От 2004 година насам това аргументи забележителен спад в популацията на пчелите в някои страни от Европейски Съюз. Това събитие заплашва обичайните...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР