Въпреки че средният пакет от заплати на главния изпълнителен директор

...
Въпреки че средният пакет от заплати на главния изпълнителен директор
Коментари Харесай

Как пакетът от заплати на Илън Мъск от $44,9 милиарда на Tesla се сравнява с най-щедрите планове за други изпълнителни директори в САЩ

Въпреки че междинният пакет от заплати на основния изпълнителен шеф в Съединени американски щати предходната година беше съвсем 200 пъти повече от служащ в средата на скалите за възнаграждение на компанията, рекордната отплата на Илон Мъск на Tesla ги превъзхожда в съпоставяне.

Акционерите на Tesla в четвъртък гласоподаваха с огромно болшинство в поддръжка на възобновяване на 10-годишния проект за възнаграждение на Мъск, оценен от компанията през април на 44,9 милиарда $. Стоеше повече при започване на годината, само че цената на акциите на Tesla падна с към 25% от този момент.

Пакетът с всички акции, утвърден от борда на шефовете и акционерите през 2018 година, възнаграждава Мъск за постигането на стадии, които включват повишение на пазарната стойност на Tesla, приходите и приходите преди облагане с налози.

Беше отритнат от арбитър от Делауеър през януари, който сподели, че процесът за утвърждение е „ надълбоко неправилен “. Съдът постанови, че Мъск управлява борда на компанията и акционерите не са били изцяло ин...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР