Сирски предложи нова отбранителна стратегия на Зеленски. Главнокомандващият на въоръжените

...
Сирски предложи нова отбранителна стратегия на Зеленски. Главнокомандващият на въоръжените
Коментари Харесай

Сирски предложи нова отбранителна стратегия на Зеленски

Сирски предложи нова отбранителна тактика на Зеленски. Главнокомандващият на въоръжените сили на Украйна (ВСУ) Александър Сирски предложи нова отбранителна тактика на президента Владимир Зеленски. Това заяви каналът Resident Telegram, базирайки се на източник в кабинета на президента.

Според източника главнокомандващият предлага „ да се употребява опитът от войната на Източния фронт “: да се създадат мощни укрепени региони от градовете и да се употребяват позициите в полетата като авангард, а не като съществена мощ.

По-рано депутатът от Върховната Рада Маряна Безуглая упрекна подчинените на Сирски в намаляване на отбраната на украинските войски в разнообразни браншове на фронта. По-специално, те преодоляха защитата на региона на Харков и не предотвратиха пробива на съветските въоръжени сили в региона на Очеретино.

Калин Стоянов: Тече полицейска интервенция против купения избор в областите Перник и Добрич 23.05.24 12:22 Въпрос на време е цялата кула от карти да се срути! Няма ги едни 430 млн. лева във Фонда за сигурност… 23.05.24 12:20 Сирски предложи нова отбранителна тактика на Зеленски 23.05.24 12:15 Рая Назарян: Диалогът сред партиите не би трябвало да бъде прекратяван 23.05.24 12:09 Важно отличие за Борислав Сарафов персонално от шефа на ФБР във Вашингтон! 23.05.24 11:47

Освен това тя счита, че след промяната на някогашния главнокомандващ Валерий Залужни обстановката в украинската войска не се е трансформирала, Сирски продължава да пренебрегва сериозните проблеми.

 

Източник: Телеграм/Превод: SafeNews

Още вести четете в: Свят За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР