Четвъртият от поредицата “уроци в Щастливо еко училище “Свят непознат

...
Четвъртият от поредицата “уроци в Щастливо еко училище “Свят непознат
Коментари Харесай

Еко училище “Свят непознат” днес в зоопарк Варна

Четвъртият от поредицата “уроци ” в Щастливо еко учебно заведение “Свят чужд ” следва през днешния ден, 16 юни, от 10.00 до 13.00 часа в зоопарк Варна.

Интересни посетители и тематики, викторини, доста игри, танци, занимателно градинарство и арт раболничка са планували и този път уредниците от Сдружение с нестопанска цел “Маджик Стрийт Варна ”.

Посетителите заплащат единствено вход за зоопарка, заниманията са изцяло безвъзмездни.

За вълшебния свят на гората и задачата на горските чиновници ще ни опише Станимир Джамбазов от Държавно горско стопанство - Варна. Малчуганите и техните родители ще научат по какъв начин да пазят природата от пожари, по какъв начин да реагират при среща с диво животно по време на излет в планината и по какъв начин да постъпят, в случай че намерят животинче бебе в неволя. Опасни ли са змиите и по какъв начин да реагираме при среща с влечуго в градска или горска среда, ще показа още нашият посетител.

По време на щастливото премеждие, екологът към варненския зоопрак Нора Люцканова ще ни запознае с забавни обстоятелства за камилите и по какъв начин да разпознаем другите типове зърнени храни.

Очарователните водещи и аниматори на събитието - кака Роси и кака Стаси, ще ни потопят във вълшебния свят на светулките и ще научим доста любопитни обстоятелства за буболечетата с фенерчета на гърба.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР