Гласовете за партията ни дойдоха по един много естествен начин.

...
Гласовете за партията ни дойдоха по един много естествен начин.
Коментари Харесай

Етиен Леви, Величие: С 13 депутати в НС няма да ни взимат сериозно, но и малките камъчета обръщат колата

Гласовете за партията ни пристигнаха по един доста натурален метод. Не сме се събрали като в детската градина да се радваме на някаква игра, доста осъзнато е всичко. Николай Марков, Ивелин Михайлов направиха поредност от срещи у нас и в чужбина и приказваха с понятен, човешки език. Мен ме притегли Марков, сътрудници сме в Нов български университет. Това съобщи Етиен Леви от „ Величие ” в ефира на Българска национална телевизия.

„ Преди два месеца Марков ме предложения на среща, на която да чуя за идеята и да се включа в партията. Да отметна – аз съм с гражданска квота. Заявих, че не искам да слугувам на никоя империя, с изключение на на България и българския народ. притегли ме идеята за чистотата на природата на страната и в човешките връзки ”, акцентира той.

„ Никога не съм харесвал недостойния език в Народното събрание. Един депутат би трябвало да държи високо равнище, просташки държания не са ми приятни ”, показа Леви.

„ С 13 депутати няма да ни взимат насериозно, само че сме решени да сме безапелационни. И дребните камъчета обръщат колата ”, безапелационен е той.

По думите му би трябвало да има държавното управление, което да кара българският народ да се усеща жив и да прави работа за България, и увери: „ Няма да размахваме пръст. ”

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР