Нека си признаем: единственото нещо, което е почти толкова удовлетворяващо,

...
Нека си признаем: единственото нещо, което е почти толкова удовлетворяващо,
Коментари Харесай

Понякога скандални, друг път красиви: Това са най-известните целувки в историята

Нека си признаем: единственото нещо, което е съвсем толкоз удовлетворяващо, едвам сключиш устни със личния си любящ сътрудник, е да видиш други да подписват устни с любящите си партньори.

Независимо дали това са Джон Ленън и Йоко Оно, показващи любовта си на известна корица на Rolling Stone, или триумфална целувка сред изцяло непознати в чест на успеха във Втората международна война.

За да видите най-великите целувки в историята, продължете да четете – и почувствайте любовта! 

Целувка за Деня на успеха над Япония, Таймс Скуеър
                             

Може би най-известната целувка в света е заснета от фотографа Алфред Айзенщад, до момента в който моряците празнували края на Втората международна война на Таймс Скуеър. Целувката се случва в изблик на наслада сред изцяло непознатите Джордж Мендонса и Грета Зимър Фридман.

" Целувката " на Климт
                             

Тази картина, основана от австрийския художник Густав Климт сред 1907 и 1908 година, изобразява прегърната двойка в царствени златни одежди. Климт е прочут с това, че изследва любовта, интимността и сексуалността в работата си.

Целувката сред двете кралици на попа
                             

Сцената на видео музикалните награди на MTV през 2003 година включва емблематично осъществяване и на трите ръководещи поп диви по това време - Мадона, Бритни Спиърс и Кристина Агилера. По средата на осъществяването на хитовата ѝ ария „ Hollywood “, Мадона се наведе, с цел да даде целувка на Спиърс, което накара целия свят да възкликне. 

Вижте всички емблематични целувки в галерията:
 Скандални, само че и красиви: Най-известните целувки в историята  Скандални, само че и красиви: Най-известните целувки в историята  Скандални, само че и красиви: Най-известните целувки в историята  Скандални, само че и красиви: Най-известните целувки в историята
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР