На актрисата Памела Андерсън да се показва без грим, й

...
На актрисата Памела Андерсън да се показва без грим, й
Коментари Харесай

Ефектът Памела Андерсън: Дрю Баримор и Валери Бертинели - без грим

На актрисата Памела Андерсън да се демонстрира без грим, й стана табиет. И би трябвало да признаем, че наподобява ужасно! Точно по този начин, както множеството дами на нейната възраст наподобяват всеки ден. А това въодушевява.

Оказва се обаче, че въодушевените не сме единствено ние, а и някои много именити нейни холивудски колежки. Става въпрос за не коя да е, а Дрю Баримор, която се пусна без грим в личното си шоу - " Шоуто на Дрю Баримор ". Видеото по-долу е от TikTok, като то е рекламно на иден епизод.
Pamela Anderson shares why she ditched makeup for good. Tune in TUESDAY (Oct. 22) for more! @sonsie
Във видеото виждаме водещата Дрю Баримор и нейната гостенка, актрисата Валери Бертинели, без капка грим. Гост в студиото е и самата Памела Андерсън, като водещата я назовава " пионер ". " Не е ли освобождаващо? Не се ли чувстваш свободна? Аз се усещам свободна, въпреки че ми лиши известно време, само че да не забравяме, че ние сме най-големите си критици ", споделя Памела във видеото.

Актрисата споделя и за какво е почнала да се демонстрира на обществени места без грим . " Бях на седмицата на модата в Париж и си помислих, че в случай че отида на някое шоу там, аз не би трябвало да се състезавам с никого. Бих прекарала 3 часа при гримьор, а върху себе си имах прелестни облекла на Вивиан Уестууд върху себе си ". Памела признава, че не си е и помислила, че някой би забелязал, че тя е без грим. " Чак когато започнаха да идват при мен хората и да ми вършат похвали, си помислих, че това е доста положително обръщение ", добавя тя. 
                             

Андерсън споделя с Дрю Баримор и Валери Бертинели, че през целия си живот е играла функции. " Преди няколко години се запитах коя в действителност съм аз. Тогава се прибрах у дома и започнах да работя в градината. Бях без грим и осъзнах какъв брой добре се усещам ", споделя тя. 

Съвсем скоро се чака Памела Андерсън да издаде нова книга . Тя ще е отдадена на обичаните й веган предписания. 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР