Стопкадри бТВНовият хит Вселена“ на Михаела Маринова, който тя изпълнява

...
Стопкадри бТВНовият хит Вселена“ на Михаела Маринова, който тя изпълнява
Коментари Харесай

Известна певица призна за голяма загуба и отправи молба от ефира

Стопкадри бТВ

Новият шлагер „ Вселена “ на Михаела Маринова, който тя извършва в дует с Любо Киров, бе съществена тематика по време на диалога сред певицата и водещите на „ Преди обед “.



Михаела разкри, че концепцията да изпеят тази ария е била на Любо, откакто той я чул за първи път на нейна подготовка и се припознал в текста и музиката.

Когато Любо чу парчето, то му хареса и ми предложи да създадем дует. От нищото пристигна това от Любо, само че се веселя, че се получи най-силната ми ария, с която приключва новия ми албум, сподели по бТВ Маринова.

Самият Киров пък се включи от Рим, където е в формалната делегация на президента Румен Радев за визитата при Папа Франсиск, и също изрази удовлетворение, че „ Вселена “ към този момент е налице.



Започвам да получавам и аз много известия, че парчето се харесва в тази му версия, призна Киров.

Малко по-късно Михаела призна какво й се е случило, когато преди дни за първи път в живота си е чествала рождения си ден с другари.

Тя разкри, че фотографът, който направил фотоси на празненството, е изгубил фотоапарата си в такси и по този начин всичките й мемоари са изчезнали.



Мишето е звъняла на таксиметровата компания, само че без резултат и по тази причина насочи гореща молба от ефира към въпросния таксиметров водач или негов възможен клиент да им върнат апарата.

В последна сметка обаче Михаела заключи метафизичен пред Деси Стоянова и Петър Дочев, че по-важното за нея е, че спомените от страхотния празник ще останат вечно в главата й.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР