Освободиха под домашен арест Венцислав Дамянов. Той е по-известен като

...
Освободиха под домашен арест Венцислав Дамянов. Той е по-известен като
Коментари Харесай

Световрачене сковано от страх- Венци Боксьора се прибира у дома

Освободиха под " домакински арест " Венцислав Дамянов. Той е по-известен като Венци Боксьора. Мъжът тормозеше и биеше поданици на софийското село Световрачене, описват от Bulgaria ON AIR.

Венцислав Дамянов беше арестуван за хулигански дейности и закана за ликвидиране след голям брой сигнали. На видеокадри се вижда по какъв начин той удря притежател на заведение и влачи сервитьорка за косата.

На втора инстанция обаче, съдът промени мярката му в по-лека, защото съгласно магистратите има данни за закононарушение, само че не и за посоченото в обвиняването.

Жителите на селото живеят в боязън от нов тормоз. Дамянов е осъждан - с 8 присъди за изнудване, побой, обири и разпространяване на опиати.

" Лицето е неведнъж осъждано за разнообразни по тип закононарушения, в това число нанасяне на телесни повреди, грабежи, изнудване, разпространяване на опиати. Към сегашния миг актът на Софийския градски съд не предстои на обжалване и митинг. Органите на Министерство на вътрешните работи би трябвало да наблюдават за прецизно съблюдаване на избраната му мярка " домакински арест ", уточни заместник-районният прокурор Деян Славов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР