Онлайн магазинът на Yettel ще посрещне великденските празници с изгодна

...
Онлайн магазинът на Yettel ще посрещне великденските празници с изгодна
Коментари Харесай

Yettel предлага смартфони с отстъпка до 25% за Великден

Онлайн магазинът на Yettel ще посрещне великденските празници с преференциална оферта за всички бъдещи и сегашни клиенти на телекома.

Използвайки промокод EASTER през онлайн магазина на Yettel, всеки има опция да закупи един от най-новите смарт телефони на Samsung, Xiaomi и Realme с отстъпка до 25% от цената в брой.

SAMSUNG Galaxy A52s 5G 128GB е едно от последните настоящи оферти на южнокорейската компания в междинния клас. Апаратът работи с осемядрен процесор Qualcomm Snapdragon 778G 5G и 6GB RAM, което го прави кадърен да се оправи даже с най-сериозните приложения и задания.

Смартфонът се отличава със запазената марка на Samsung - Infinity-O екран, който тук е с размер от 6.5 ". Ярките цветове и същинското черно са обезпечени от технологията Super AMOLED, а бързите и необикновено живи придвижвания са вероятни с помощта на опресняването на картината, която доближава до 120 Hz.

Samsung Galaxy A52s 5G прави качествени фрагменти със своята четворна камера, която съдържа главен 64МР датчик с автофокус и оптична стабилизация, 12 МР ултраширокоъгълен датчик, 5 МР макро датчик и 5 МР датчик за дълбочина. Предната камера е с цели 32 МР и е способна да прави качествени селфита, даже при по-ниска осветеност.

Моделът има 4500 mAh батерия и опция за 25 W бързо зареждане. Сред останалите му характерности са 3.5 аудио излаз и сертифициран Dolby Atmos представител. Той покрива и условията на документа IP67 за водоустойчивост и може да устоя до 1 м в сладка вода за 30 минути. Отстъпката за модела е 15% с промокод EASTER, с което цената му става 322.99 лева с Тотал Макс 59.99.

XIAOMI Redmi Note 11 64GB е друго настоящо смарт телефон предложение, което Yettel предлага с отстъпка от 20% в своята великденска промоция. Смартфонът е задвижван от процесор Snapdragon 680, основан с 6 нм софтуерен развой. Моделът разполага с 4GB RAM от вида LPDDR4X и има графичен ускорител Qualcomm Andreno 610.

Redmi апаратът е с AMOLED DotDisplay, чийто размер е 6.43 ". Той може да се похвали с цели 1000 нита пикова бляскавост и има 90 Hz освежаване на картината, достигащо до 180 Hz при допиране. Това прави работата с него извънредно плавна и приятна. Защитата на екрана с Coming Gorilla Glass 3 покритие пък подсигурява по-малко драскотини и нарасналата му устойчивост.

Камерата на Redmi Note 11 е четворна и е формирана от главен 50МР датчик, в композиция с 8МР ултраширокоъгълен и два 2 МР датчика за макро фотоси и премерване на разстояние, с което се получава чудесният резултат боке при основаване на портретни фотоси.

Смартфонът има 3.5 мм излаз за слушалки, както и два високоговорителя, а батерията му е цели 5000 mAh с опция за 33W Pro бързо зареждане. До 29 април смарфонът се предлага с 20% отстъпка с промокод EASTER и цената му в уеб страницата на Yettel e 135.99 лева с Тотал Макс 39.99.

Realme GT Master 5G 128GB е настоящото предложение на марката в този клас. Смартфонът се отличава със своята съществена 64 MP камера, придаваща кристално качество на сниманите фрагменти. Работата ѝ се добавя от 8 MP ултрашироъгълен датчик и 2 MP датчик за макро фотоси.

Екранът на GT Master 5G е Super AMOLED и може да се похвали с 1000 нита пикова бляскавост и 120 Hz освежаване на картината, която я прави изключително жива и плавна. Размерът му е 6.43 ", а съотношението на страните е 20:9, което прави модела комфортен за потребление.

Смартфонът се задвижва от осемядрения Qualcomm SM7325 Snapdragon 778G 5G процесор, основан при 6 нм софтуерен развой, и разполага с графичен ускорител и 6 GB RAM. Той е оборудван и с 4 GB RAM LPDDR4X памет и също има 3.5 мм аудио излаз.

Едно от най-големите му преимущества е батерията, която е с потенциал от 4300 мАh и има опция за цели 65W бързо зареждане. При потребление на промокод EASTER цената на апарата в онлайн магазина на Yettel е понижена с 25% с промокод EASTER и е 374.99 лева с Тотал Макс 39.99.

Подробности за всички оферти можете да видите в специфичен раздел на онлайн магазина на адрес https://www.yettel.bg/proletna-online-oferta, като оповестените на нея цени са преди потреблението на промокод EASTER за отстъпка.

Освен атрактивни оферти за настоящи смарт телефони и устройства, към тях Yettel обезпечава и безвъзмездна доставка в границите на България на всички поръчки в онлайн магазина.

Повече информация за всички налични устройства и настоящи предложения можете да откриете на уеб страницата на оператора.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР