Обвързани, любителки на преживяванията за една нощ или търсещи трайна

...
Обвързани, любителки на преживяванията за една нощ или търсещи трайна
Коментари Харесай

4-те тайни на съблазняването, които жените трябва да знаят

Обвързани, любителки на прекарванията за една нощ или търсещи трайна връзка? Няма значение! Всяка жена би трябвало да умее да съблазнява. Защото това постоянно ще бъде голямо преимущество за нея. А и ще направи пикантериите доста по-вълнуващи. За задачата сме ви подготвили 4-те секрети на съблазняването, които, съгласно откриватели от Франция, са най-ценни и всяка дама би трябвало да ги знае.

1. Ласки вместо заяждане

Грешка е да казвате на колегата, че не помните от по кое време не сте били интимни. Грешно е и съмнително да питате ухажора дали не е пробвал при 3-4 девойки преди да се спре на вас. Вместо това използвайте съблазнителни и предизвикателни реплики като: „ Ти си (или изглеждаш) превъзходен в леглото. Покажи ми го в този момент! “

2. Действие вместо очакване

Никой не оспорва обстоятелството, че мъжете обичат да преследват. Но това не важи за любовната игра и значителната част след нея. Това е времето, в което дамата също би трябвало да се прояви интензивно, а не да чака и да се ослушва за инструкции. Или пък да се прави на супер срамежлива.

3. Игра на удоволствия вместо обвързване

Ако сте обвързани, просто забравете за креватни занимания по график. Или някой ви е споделил, че здравите връзки ги изискват 3 пъти в седмицата и вие прецизно изпълнявате. Тази част от връзките не трябва да бъде обвързване. Не бива и да води до такова! Ако дадете явен сигнал на мъжа, че след интимните милувки ще му се наложи да свърши нещо за вас, това е анти съблазняване!

4. Оценявай и ще бъдеш оценена

Всеки мъж търси непосредственост с жена, която умее да го цени. Особено в леглото! Затова не се колебай да му кажеш какъв брой хубаво е било последния път, по какъв начин ти харесва, когато прави еди-какво си. Без, несъмнено, да го възнасяш до небесата, тъй като ще звучи някак необичайно и подправено. Похвалиш ли хубавите му страни, той ще се старае повече и повече. Но най-много – ще му харесва да бъде с теб.

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР