Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти не счита, че

...
Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти не счита, че
Коментари Харесай

Анчелоти: Реал Мадрид е в режим Шампионска лига

Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти не смята, че неговият тим е любимец в идния край в Шампионска лига против Борусия Дортмунд.

Срещата ще се играе на 1 юни на стадион " Уембли " в Лондон.

" Не мисля, че сме любимци. Трябва да играем против тим, който се оправи доста добре, отстранявайки ПСЖ и Атлетико Мадрид. Показаха ангажираност и отношение. Ще би трябвало да страдаме и да се борим, както на всички финали.

Борусия Дортмунд е първокласен тим с опитни играчи. Най-много ми хареса техният борбен дух против Пари Сен Жермен и голямото им предпочитание да стигнат до финала... Това е, което ни тревожи най-вече “, сподели Анчелоти на конференция през днешния ден.

Анчелоти даде съвет на своите играчи да се насладят на момента.

" Това е седмица, на която да се насладите. Предизвикателството, противникът... Ще се любуваме до петък. Достигането до край постоянно е триумф “, сподели италианецът.

" Това е деветият ми край, в случай че броим тези като състезател и подготовката постоянно е една и съща. Три пъти като състезател и шест като треньор. Студената пот идва в събота следобяд в часовете преди мача. Съвсем обикновено е, идва всеки мач и имам опит. Имам огромно доверие в моя тим. Те са в режим на Шампионска лига ", сподели още Анчелоти.

Той не пожела да разкрие кой ще пази на вратата в събота. Тибо Куртоа стартира четири мача, откогато се завърна след сериозна травма на коляното, само че Андрий Лунин беше героят на Реал, когато победиха Манчестър Сити с дузпи, с цел да стигнат до полуфиналите.

" И двамата заслужават да играят на финала. Лунин се оправи зрелищно, а Куртоа, всички знаем качеството, което има ", сподели Анчелоти.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР