БСП ще е опозиция на ГЕРБ в сегашното управление. Няма

...
БСП ще е опозиция на ГЕРБ в сегашното управление. Няма
Коментари Харесай

Вигенин: Аз от БСП оставка не съм подал. Партията трябва да има ръководство

БСП ще е съпротива на ГЕРБ в настоящето ръководство. Няма какво да се приказва повече, тъй като ние в никакъв случай не сме подкрепяли ГЕРБ за каквото и да е.

Това разяснява пред Българска национална телевизия Кристиан Вигенин, зам.председател на Българска социалистическа партия. 

Трендът на Българска социалистическа партия е непрекъснато надолу, въпреки че вятърът трябваше да духа в нашите платна. Ето по тази причина Корнелия Нинова си подаде оставката като ръководител на Българска социалистическа партия. Има редица разбори на това, което се случва през последните години. Вярваме, че в този развой, който ще продължи няколко месеца, в действителност да стигнем до действителните проблеми в Българска социалистическа партия, разяснява той.

Това непрекъснато овакантяване на хора от Българска социалистическа партия явно въздейства и на гласоподавателите. Така е, 2017 година имахме 1 млн. гласоподаватели, а в този момент 150 000. Този тренд е от 2021 година Оттогава резултатите ни са все по-лоши, разяснява той.

Оставката на Нинова дава късмет на диалога в Българска социалистическа партия да продължи по един градивен метод, уточни Вигенин. 

Аз персонално не съм подал оставка. Нинова подаде оставка по свое предпочитание. А ние останалите не можем да оставим партията без управление, разяснява той.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР