Porsche разширява собствената си мрежа за бързо зареждане - след

...
Porsche разширява собствената си мрежа за бързо зареждане - след
Коментари Харесай

Бързо зареждане с до 400 кВт в Porsche Lounge

Porsche уголемява личната си мрежа за бързо зареждане - след Бинген ам Рейн, Естенфелд покрай Вюрцбург и Коблах в Австрия, четвъртият салон за зареждане на Porsche стартира работа в Инголщад. На територията на Porsche Center има четири DC станции за бързо зареждане с до 400 кВт зарядна мощ и четири AC точки за зареждане с 22 кВт.

Максималният потенциал на зареждане на станциите за бързо зареждане на съществуващите три салона също беше повишен от 300 на 400 кВт. В допълнение към тази доста висока продуктивност на зареждане, преимуществата на салоните за зареждане на Porsche включват приятната атмосфера и централната обработка на разноските за зареждане посредством услугата за зареждане на Porsche.

Разположен непосредствено на значимата връзка север-юг A9 на територията на Porsche Center Ingolstadt, всички електрически и plug-in хибридни модели към този момент могат да се зареждат непрекъснато в четирите мощни зарядни устройства на Porsche Charging Lounge Ingolstadt. Производителят на спортни коли зарежда в салоните си със сертифицирано зелено електричество.

За да се обезпечи прелестен престой, зоната за отдих в Инголщат разполага с съвременно оборудвани санитарни пространства, както и добре заредена селекция от безалкохолни питиета и закуски. Предлагат се също аналогови и цифрови медии, както и високопроизводителна WLAN. Салоните за зареждане на Porsche се демонстрират в навигационната система и приложението „ My Porsche ".

Таксуването след прекъсване на зареждането се прави централно посредством услугата за зареждане на Porsche. При 39 цента за киловатчас, разноските за зареждане са на същото налично равнище като всички останали станции за бързо зареждане в мрежата на Porsche. Изисква се Porsche ID за достъп до станциите за зареждане и зоната за отдих обвързван с транспортното средство. Ако регистрационният номер е обвързван и с Porsche ID, бариерата се отваря автоматизирано посредством различаване на регистрационен номер.

„ Услугата за зареждане на Porsche " дава достъп до световни точки за зареждане от разнообразни снабдители. В момента има съвсем 700 000 точки за зареждане в 24 страни, свързани в Европа. Те включват към 45 000 точки за зареждане с до 150 кВт и 30 000 с по-висока мощ на зареждане.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР