Заместник-министърът на транспорта и съобщенията Димитър Недялков откри най-голямото автомобилно

...
Заместник-министърът на транспорта и съобщенията Димитър Недялков откри най-голямото автомобилно
Коментари Харесай

Зам.-министър Димитър Недялков откри „Автомобилен салон София 2024"

Заместник-министърът на превоза и известията Димитър Недялков откри най-голямото автомобилно ревю в Европа тази година " Автомобилен салон София 2024 ". Той съобщи, че с откриването на 26-ия подред авто салон в България страната ни се утвърди като хазаин на едно от най-престижните събития в автомобилната промишленост.

Заместник-министър Димитър Недялков уточни, че част от политиките на Министерството на превоза и известията са свързани с поощряване потреблението на чисти транспортни средства, както и ограничение отрицателното влияние на превоза върху околната среда и здравето на хората. „ За да реализираме тези цели завишихме равнището на надзор в пунктовете за механически прегледи и ограничихме опцията да се правят фиктивни замервания на нездравословните излъчвания ", акцентира заместник-министърът.

Димитър Недялков посочи, че от значително значение е повишението на сигурността и сигурността на участниците в придвижването, като тази цел значително се реализира с внедряването на модерни системи и технологии за сигурност в колите.

Участие в формалното разкриване взеха и президентът на България (2012-2017) Росен Плевнелиев, Андрей Новаков, член на Европейския парламент и на Комисията по превоз и туризъм, шефът на Интер Експо Център Ивайло Иванов, ръководителят на Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България Александър Костадинов и изпълнителният шеф на асоциацията Таня Груева.

„ Автомобилният салон София 2024 " се провежда от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България и ще се организира от 18 до 27 октомври в Интер Експо Център. Автомобилният салон е едно от най-значимите изложби и е част от календара на Международната организация на автомобилните производители (OІСА), което го слага на равнището на най-престижните автосалони в света, като тези в Париж, Детройт, Токио и други По време на ревюто ще бъдат показани повече от 60 компании и международни автомобилни марки на обща повърхност над 12 000 кв. м.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР