От Фейкбук профила на Стефан ТашевЖивеем или по-скоро ни налагат

...
От Фейкбук профила на Стефан ТашевЖивеем или по-скоро ни налагат
Коментари Харесай

Образът на модерния свръхчовек е налаган от пропагандата още в 30-те години на миналия век в Германия и СССР

От Фейкбук профила на Стефан Ташев

Живеем или по-скоро ни постановат да живеем в успореден свят, в розов балон. В електронно гето с тартори, по Харалан Александров. Където черното е бяло и противоположното. Ето защо става дума.

 Атанасов, военачалник не му е първото име, анонсира преди дни, че пепеците и те оферират „ равноотдалечен министър председател “, човек посланик, прочут в света, с отлични качества. Днес Денков „ добави “ този облик: правист, прочут на всички, специалист.

Утре чакам други пепеци да дообогатят този митичен равноотдалечен, от кого?, човек.

Помагам: Културен, просветен, пианист, художник, публицист, правист, посланик, инженер, математик, прочут състезател, учил и у нас и в чужбина, знаменит академик, нобелист..

На създателите на тази тъпа опорка, евентуално Зайо и Парапета, би трябвало да кажем, че обликът на модерния свръхчовек е налаган от пропагандата още в 30-те години на предишния век в Германия и Съюз на съветските социалистически републики.  Ако не знаете от кого, прочетете в Google.

Прави усещане обаче, че балонът на тези тиквеницци е проветрен за акцията. И от него е изпаднала клетата " правосъдна рИформа ". За сметка на тези опорки.

Вече има единствено " антикорупционно законадателство ", само че рИформата я няма. Може би поради изпадането зад борда на Върховния сановник на правосъдната промяна Христо Иванов.

Който се изсули по този начин, както влезе в политиката, през задния вход.

П.С. Няма го и " антикорупционният сановник " и хабилитирано лице Бойко Рашков. Който трябваше да оглави КОНПИ, другояче светът свършваше и настъпваше апокалипсиса. 

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР