Жените дават решение“ – регионален форум, организиран от Жени ГЕРБ

...
Жените дават решение“ – регионален форум, организиран от Жени ГЕРБ
Коментари Харесай

Форум организиран от Жени ГЕРБ – Варна, събра представители от пет области 


„ Жените дават решение “ – районен конгрес, проведен от Жени ГЕРБ – Варна с присъединяване на представители от областите Варна, Добрич, Разград, Шумен и Търговище се организира на територията на една от най-значимите забележителности край Варна – Аладжа манастир.

Теми на форума бяха образованието, детското опазване на здравето и културата в живота на децата и младежите, а измежду гостите на мероприятието – някогашният евродепутат и претендент за нов мандат, Емил Радев, регионалният и общинският ръководители на Политическа партия ГЕРБ – Варна – Иван Портних и Николай Костадинов, и претенденти за народни представители от варненската листа на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили.

При откриването на събитието ръководителят на Жени ГЕРБ – България, Екатерина Йорданова акцентира, че силата на партията е в локалната власт, за което би трябвало да се работи всеки ден. „ ГЕРБ би трябвало да се върне във властта безапелационно, с цел да можем да измъкнем България от ситуацията, в което се намира към този момент три години, тъй като всичко спря. Спряха плановете, спря финансирането, спря силата, спря и страстта ни. Трябва да си върнем България, а нас дамите най-вече ни е грижа какво ще оставим на децата си. Гласът на дамите на България минава през гласа на дамите на ГЕРБ “, уточни Йорданова.

„ Вие сте героите на днешното съвремие – по-дисциплинирани, по-самоотвержени, по- безкористни. Вие сте изключителни във всичко, което вършиме и ние можем единствено да ви поддържаме “, приветства самодейността на женската организация ръководителят на Градската конструкция на Политическа партия ГЕРБ – Варна, Николай Костадинов, като благодари на уредниците в лицето на Йорданка Проданова – регионален клубен началник на ЖГЕРБ-Варна и Даниела Димова – член на НИС на ЖГЕРБ.

Благодарност за взаимното съдействие с организацията през годините изрече регионалният началник на Политическа партия ГЕРБ – Варна, Иван Портних. Той открои отличните резултати, реализирани дружно през годините. „ Сигурен съм, че и отсега нататък Ви чака дълъг и сполучлив път, с помощта на вашата нежна, само че могъща мощ “, добави Портних.

Към него се причисли и Емил Радев, който с изключение на възторженостти към активността на Жени ГЕРБ, изрази и насладата си, че е имал опция като член на Европейския парламент да взе участие интензивно в популяризирането на страната ни и културното й завещание, посредством златото от Некропола и солниците в Провадия: „ Показахме на Европа, че от България стартира цивилизацията. Горд съм, че мощен екип потегля и към европейския, и към българския парламент “, означи претендентът за евродепутат.

Участниците във форума дискутираха по набелязаните тематики и обрисуваха проблемите, а организацията си сложи задания за осъществяване в границите на идващия кабинет с болшинство на ГЕРБ за постоянна България в сигурна Европа.

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР