Английският футболен клуб Ливърпул направи добър сезон и надгради от

...
Английският футболен клуб Ливърпул направи добър сезон и надгради от
Коментари Харесай

Трент-Алекзандър Арнолд: Направихме добър сезон и надградихме от миналия

Английският футболен клуб Ливърпул направи добър сезон и надгради от предходната година, разгласи десният бранител на отбора Трент-Алекзандър Арнолд, представен от организация Ройтерс. " Мърсисайдци " бяха съвсем през цялата акция претенденти за четири трофея, само че в последна сметка завоюваха единствено Купата на Лигата.

Това бе и последният трофей в кариерата на Юрген Клоп в Ливърпул. През идващия сезон Ливърпул ще бъде управителен от наставника Арне Слот.

" Направихме добър сезон и надградихме от предишния. Станахме по-силни като тим и бяхме претенденти за купата, което несъмнено е крачка напред. Всяка година, в която ставаш по-силен от предходната, може да бъде наречена по-добра от миналата. Запазваме позитивните неща и гледаме към идващия сезон ", разяснява Арнолд.

Алекзандър-Арнолд, който ще попадне в националния тим на Англия на европейското състезание, пропусна два месеца, заради травма. Юношата на " алените " обаче счита, че това му е помогнало да научи значим урок.

" Никога не е прелестно да си контузен и всеки желае да играе допустимо най-вече мачове, да оказва помощ на тима си. Понякога обаче такива неща се случват ", добави той.

" Преминах през тежки времена и това ме научи да бъда по-търпелив. Това ме направи по-силен и ми оказа помощ да се любувам повече на мачовете, в които играя и за които съм здрав ", приключи бранителят.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР