Собствениците на Хебър и най-вече председателят на УС Владимир Гаджев

...
Собствениците на Хебър и най-вече председателят на УС Владимир Гаджев
Коментари Харесай

Хебър иска да задържи Любослав Пенев

Собствениците на Хебър и най-много ръководителят на УС Владимир Гаджев ще създадат и невъзможното, с цел да задържат Любослав Пенев отпред на пазарджиклии, които той резервира за втора поредна акция в елита и ги класира на полуфинал за Купата на България. Решаващата среща за бъдещето на клуба ще бъде в четвъртък, като до тогава съставът е в отмора. За никого не е загадка, че " Ел Голеадор " е огромният любимец за нов ментор на Спартак (Варна), а шефът на Локо (Пловдив) Христо Крушарски има проекти да го предложения в отбора. Той имаше диалози и с ЦСКА, само че на " Армията " най-вероятно ще предпочетат Александър Томаш поради сериозните условия, които е сложил Любо. Той е огромният любим на всички в Пазарджик и точно това е вярата на Хебър, че той може да размишления и да отхвърли офертите на Спартак и Локомотив.

След триумфа над Етър с 3:1, който остави тима в елита, " Ел Голеадор ", със сълзи на очите, нападна съществено и някогашния, и сегашния отбор.

" Хебър е един квалифициран тим, резултатът не е инцидентен, ние работим към този момент година с тези момчета. Това минава през един сериозен труд. На напред във времето излиза трудът на тези момчета през тази година. Не е инцидентно. Ако би трябвало да отворя още малко тематиката, от предишното лято до през днешния ден единствената поддръжка, която имаше тима, е тази - на почитателите ", показа прочувственият Пенев.

" Бившият кмет и актуалният кмет са актуалните виновници за положението. Феновете не ни изоставиха, това е резултатът. Бившият кмет не си подвига телефона, новият кмет изпраща грамоти, в едно спортно меню няма храна грамота. Футболистите, които си потеглиха е по тяхна виновност, тъй като няма финансова непоклатимост. Бившият кмет ни излъга, новият - пристигна и направи обещания, излъга ни. Общият общ брой от резултата на двамата е нула. Искаме ли да има футбол в Пазарджик или не? Заслугата е на почитателите и на момчетата ", добави още Пенев.

Въпросът е какъв въобще тим ще има той, в случай че остане. От актуалните съществени футболисти единствено Атанас Кабов има контракт. Георги Каракашев се завръща в Локомотив, който държи правата му, Стефан Цонков има още година контракт с ЦСКА 1948, а Марк-Емилио Папазов се връща в ЦСКА. Контрактите на Ангел Бастунов и Георги Вълчев пък изтичат.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР