Очевидно проблемите в личния живот на футболна звезда у нас

...
Очевидно проблемите в личния живот на футболна звезда у нас
Коментари Харесай

Ергенът разгони фамилията на футболна звезда у нас: Къде е сега Оливие Вердон

Очевидно проблемите в персоналния живот на футболна звезда у нас не престават.

Защитникът на " Лудогорец " Оливие Вердон се отдаде на отмора още преди последния мач за сезона. Шампионите гостуваха на " Левски " нощес, само че бранителят е във почивка от няколко дни.

Скандалният състезател отпраши за Дубай след награждаването на отбора с купата в сряда. Прави усещане, че е в компанията на майка си, а не на фамилията, оповестява hotsport.bg. Обяснението за това най-вероятно се крие в следващата драма, в която футболистът се забърка неотдавна.

По време на излъчването на " Ергенът " бе разкрито, че една от участничките - Габриела, е негова държанка. Шокиращата вест бе разгласена от някогашната служителка на БФС Виктория Асенова пред цяла България.

Впоследствие от общи фотоси в инстаграм от салона за хубост на Габриела стана ясно, че индивидът до нея е точно Вердон. Нещо повече, Оливие спонсорира бизнеса на любовницата си.

От екрана за изневярата му научи неговата брачна половинка. Защитникът е женен и има две деца. Тя спря да следва мъжа си в обществената мрежа инстаграм, където се подвизава с прозвището c.bflk.

По-късно двамата се появиха един път дружно, само че очевидно нещата във връзката им не вървят по никакъв начин добре след разкритията за аферата му с Габи. Затова в този момент вместо с дамата и децата Вердон почива с мама.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР