Скромният въздушен фритюрник завладя сърцата на британците, тъй като е

...
Скромният въздушен фритюрник завладя сърцата на британците, тъй като е
Коментари Харесай

„Опитах първите готови ястия с въздушен фритюрник в Обединеното кралство – едно беше наравно с храна за вкъщи, но имаше някои проблеми`

Скромният въздушен фритюрник завладя сърцата на британците, защото е толкоз бърз и елементарен за потребление. Същото може да се каже и за готовите ястия - тъй че какво ще се случи, в случай че комбинирате двете?

Е, MJ's Diner направи тъкмо това. Марката Wirral, основана в Мърсисайд, направи бюджетна гама от ястия, които могат да се слагат във фритюрника, потвърждавайки, че те са първите, които са го създали. Но дали е прекомерно хубаво, с цел да е истина и какъв е усетът на ястията?

С цел да предложи подправено преживяване на тези, които ги опитат, притежателят на бизнес Ноел Дейвис се надява, че хората ще харесат основаните от него ястия, чиято цена стартира от £1,99 или £2,49.

Ноел сподели: „ Тази продуктова гама не е проектирана да бъде здравословна храна за фамилията. Тя е тук, с цел да помогне на тези, които нямат време и желаят нещо, което няма да усили броя на калориите им, само че е бързо и вкусно и на ниска цена вид за вечеря или закуска. "

Размерът на тази целодневна закуск...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР