Сърцето на Виктория Капитонова заето завинаги? Или поне така изглежда

...
Сърцето на Виктория Капитонова заето завинаги? Или поне така изглежда
Коментари Харесай

Вики Капитонова готви пищна руска сватба?

Сърцето на Виктория Капитонова заето вечно? Или най-малко по този начин наподобява в последния ѝ пост в обществените мрежи... видя

Преди няколко дни инфлуенсърката показа, че отпътува на странствуване в Санторини с няколко свои приятелки. Но дали това е нормално пътешестване по женски или е личното ѝ моминско празненство?

Вчера Виктория през целия ден споделяше сторита от приключението си на катамаран, до момента в който пие коктейли в компанията на приятелки. Но това, което озадачи почитателите ѝ, а и нас, бе Reel, в който девойките са подредени в редица, облчени в черно, а тя е по средата - в бяло. Във видеото има и транзишън, след който те още веднъж са в черно, а тя е пременена в дълга бяла рокля, мрежести ръкавици и воал.

" Как ви се коства този транзишън? ", написа тя без да дава повече пояснения.

Означава ли това, че Виктория най-сетне е получила заветното предложение от мистериозния мъж, за който единствено слушаме, само че малко на брой са виждали? А допустимо ли е това да е следващата провокация от инфлуенсърката за реклама? Остава да следим изкъсо постовете ѝ и да разберем!

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР