На Световната купа по кикбокс в Будапеща, Унгария, българските състезатели

...
На Световната купа по кикбокс в Будапеща, Унгария, българските състезатели
Коментари Харесай

Впечатляващи успехи на българските кикбоксьори на Световната купа в Унгария

На Световната купа по кикбокс в Будапеща, Унгария, българските състезатели реализираха впечатляващи резултати. Симеон Радев (категория 54 кг, фул контакт) и Артем Калев (категория 37 кг, киклайт) станаха международни първенци в своите категории.

Трима българи се класираха като вицешампиони: Милен Миленов (категория 48 кг, лоу кик), Росен Шеев (категория 42 кг, лоу кик) и Максим Петров (категория 32 кг, киклайт). Никола Христов се показа мощно в стиловете киклайт и лайтконтакт в категория 32 кг, откакто бе ощетен от съдиите и заради огромния брой противници не съумя да доближи до финалите. Борис Христов отпадна в осмина финалите.

Състезанието събра 4000 участници, които се съревноваваха на 5 кръга и 14 татамита пред цялостна зала. Треньорският състав е извънредно удовлетворен от представянето на тима. От щаба изричат благодарности на спонсорите за финансовата поддръжка.

На същото място през есента на 2024 година ще се организира международното състезание за кадети. До тогава, българските кикбоксьори не престават подготовката си, като идващият им шампионат ще се състои на 22 юни в залата на БОИЛ.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР