Руската автомобилна компания Automobile Technologies, която от края на март

...
Руската автомобилна компания Automobile Technologies, която от края на март
Коментари Харесай

Започват продажбите на сглобения в Русия Citroen С5

Руската автомобилна компания Automobile Technologies, която от края на март създава Citroen C5 Aircross в завода си в Калуга, започва продажбите на тези кросоувъри. Цената на автомобила е 4,3 млн. рубли (около 50 хиляди долара), съгласно изказване от компанията, което е получено от " Известия ".

Сглобеният в Русия Citroen C5 Aircross (частите на френската марка са импортирани главно от завода й в Китай) се предлага както в дилърската мрежа на Citroen, по този начин и непосредствено от завода посредством онлайн поръчка и деректно доставка от завода. Произвежданият в Русия кросоувър се предлага единствено с мотор с мощ 175 конски сили.

Списъкът с съоръжение на C5 Aircross включва окачване с хидравлични ограничители на хода, седалка на лидера с опция за масаж и загряване, както и шест въздушни възглавници за сигурност, двузонов климатичен надзор, безключов достъп, мултимедия с 10-инчов екран и цифрово табло (12,3 инча), система за кръгово виждане и други.

Преди дни компанията " Автомобилни технологии " заяви, че в Русия има доставки на кросоувъра Citroen C5X и на три модела Peugeot - кросоувърите " 2008 ", " 4008 " и " 5008 ". Всички импортирани коли са с гаранция от две години или 100 хиляди км пробег.
 В Русия създават коли Citroen в неработещия цех Stellantis с китайски елементи
В Русия създават коли Citroen в неработещия цех Stellantis с китайски елементи

Произведените в Китай елементи са от са от държавната Dongfeng Motor Group
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР