Италианският евродепутат Франческа Донато твърди, че съпругът й е бил

...
Италианският евродепутат Франческа Донато твърди, че съпругът й е бил
Коментари Харесай

Подозрителна смърт на съпруга на италианския евродепутат повдига въпроси за нечестна игра

Италианският евродепутат Франческа Донато твърди, че брачният партньор й е бил погубен, до момента в който управляващите проверяват гибелта на Анджело Онорато, открит в колата му от брачната половинка и щерка му в събота.

Италианска евродепутатка твърди, че брачният партньор ѝ е бил погубен, до момента в който управляващите не престават да проверяват гибелта на Анджело Онорато, проектант, чието тяло беше открито край път в покрайнините на Палермо в събота.

След като Франческа Донато не можа да се свърже с колегата си, тя откри Land Rover на Onorato покрай автомагистралата, свързваща Палермо и Мазара дел Вало, употребявайки GPS на неговия iPhone.

Случаен минувач алармира на полицията, откакто чу виковете на Донато и нейната щерка Каролина, които откриха тялото в автомобила.

Въпреки че първичният полицейски отчет споделя, че няма признаци на битка, Донато — бивш политик от Лигата, трансформирал се в християндемократ — твърди, че Онорато е бил, в действителност погубен. Тяхната щерка Каролина повтори думит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР