Някои от имената наистина са познати, други ги видяхме при

...
Някои от имената наистина са познати, други ги видяхме при
Коментари Харесай

Политолог: Тепърва ще говорим за кабинета на ИТН

" Някои от имената в действителност са познати, други ги видяхме при показване на другите програмни оферти, които имаше " ИТН ", тъй като те ги даваха като оферти от партията и специалисти, които ще се ангажират с тяхното ръководство. Някои от имената, които се появяват ние към този момент сме ги чували, някои са изцяло нови. Тепърва ще се прави повсеместен разбор на проектокабинета, който се предлага ", сподели за БНР политологът Александър Димитров по отношение на оферти състав на държавното управление от Има Такъв Народ.

По думите му всеки кабинет има нещо доста значимо и то е закондателна стратегия: " Ние до момента от тях сме видели избрани аспекти от една предизборна платформа, в която има избрани задължения, обещания.  Управленската стратегия е различен документ, който ще забележим. Самият проектокабинет би трябвало да излезе с нещо, когато би трябвало да бъде подсилен. Тази поддръжка би трябвало да се търси посредством показване на стратегия с съответни задължения и цели ".

" Всеки, който е взел участие в избрани кабинети носи несъмнено завещание. В случая с " ИТН " една от най-ярките поръчки беше  - започваме на чисто. Да, само че започваме на чисто с министър председател, който е взел участие в избрани кабинети, в избрани обединения, имал е своите позиции, не е тъкмо започване на чисто и ние би трябвало да забележим какво отношение ще имат другите партии към Николай Василев ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР