Невкусната храна може да навреди на психиката, твърдят израелски учени.

...
Невкусната храна може да навреди на психиката, твърдят израелски учени.
Коментари Харесай

Еднообразната храна ни психясва

Невкусната храна може да навреди на душeвността, настояват израелски учени. Според тях еднообразната храна може да аргументи меланхолия и други разстройства, защото тялото неполучава потребни субстанции при систематичната приложимост на една и съща храна. А те са нужни за ефикасната работа на нервната система и вътрешните органи. Поради това еднообразната и невкусна храна е повлияла на множеството хора с разнообразни разстройства на основата на депресията.
Заради това дамите, които употребяват еднотипна храна за намаляване, са изложени на риск. " За женската душeвност оскъдното и еднакво хранене е рисково. Жените са по-податливи на прочувствени разстройства ", се споделя в отчета на учените.
Според създателите на проучването тези хора постоянно страдат от липса на витамини, ензими, минерали и други субстанции, написа бгнес. Отсъствието на многообразие в храната понижава вкусовата сензитивност и потиска апетита. През август специалисти от Съединени американски щати обявиха, че здравословното хранене е рисково за човечеството като цяло.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР