Най-добрата актуализация на бюджета е оставката на правителството. Държавата е

...
Най-добрата актуализация на бюджета е оставката на правителството. Държавата е
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Най-добрата актуализация на бюджета е оставката на правителството

Най-добрата актуализация на бюджета е оставката на държавното управление. Държавата е счупена. На мен ми е забавно какво ще става по-късно?

Това съобщи пред актива на ГЕРБ във Велико Търново водачът на партията и някогашен министър председател Бойко Борисов, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Ако приемете този бюджет ви подсигурявам, че няма да има последваща година. 2024 година ще е провал. Тези желаят да остават по 40 хиляди на дете дълг, съобщи Борисов.

Според него актуализацията на бюджета подсигурява едно – липса на каквото и да е друго в страната – саниране, за докторите, за учителите, за Министерство на вътрешните работи. Те желаят да си купят една огромна група от хора и да отидат на избори, сподели още Борисов. Според който съзнателно се твърди, че ГЕРБ са срещу пенсионерите и младите фамилии.

Въобще нямаме никакви упоритости да се вкарваме в каквото и да е ръководство към този момент, сподели още Борисов.

„ Защо грабите българите, бе ”, попита Борисов ръководещите, визирайки високите цени на горивата у нас. По думите му, в случай че ГЕРБ управляваше токът щеше да се вдигне единствено с 3 стотинки.

Въглищата са наши, АЕЦ Козлодуй е наш. Медиите не попитаха къде разтовариха първия танкер, втория. Къде? Дали не е в Турция и не с два пъти по-скъпа директна такса? Как щяхме да разтоварим този танкер, в случай че неприятният Борисов не ви беше направил газовите връзки, разяснява Бойко Борисов.

Лидерът на ГЕРБ установи, че това, което се случва нямаше да го позволен.

Днес бихме могли да оправим много, само че на следващия ден към този момент няма да може да оправим нищо. Година и половина е пустота – една къщурка за птички няма. Това и 30 години преди нас го нямаше, сподели Бойко Борисов.

Той напомни и че остават още 15-ина дни, в които би трябвало да знаем къде ще отидат делата от профилирания съд – дали ще се върнат от начало, попита Борисов и продължи:

Знаете ли къде са машините за гласоподаване? Така ни излъгаха всички. Аз съм „ за ” смесения закон - който желае с машини, който желае с хартиени бюлетини. Това е демокрацията.

Коалицията ни със Съюз на демократичните сили работи добре и ще продължава да работи добре. Надявам се, че ще успеем да убедим, че смесеният избор ще даде по-голяма представителност и опция на повече хора да гласоподават, сподели Борисов.

Той още веднъж се върна на тематиката за актуализацията с думите, че в случай че бюджет 2022 бъде обновен, ще излезе и ще каже на ГЕРБ да се избавя кой както откри за добре.

Ролята на президента тук е доста огромна! Да забравим какво сме си говорили. Ние сме подготвени за полемика, тъй като става дума за през днешния ден – за цени, за инфлация, сподели още Бойко Борисов във Велико Търново. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР