Наставникът на Левски Георги Дерменджиев отказа да коментира съдиите преди

...
Наставникът на Левски Георги Дерменджиев отказа да коментира съдиите преди
Коментари Харесай

Дерменджиев похвали и захапа Пенев преди вечното дерби

Наставникът на Левски Георги Дерменджиев отхвърли да разяснява съдиите преди утрешното " постоянно дерби " с ЦСКА-Сф. Треньорът прикани те да бъдат оставени на мира, с цел да свирят това, което виждат. Специалистът добави, че е несъвместимо за Левски да взе участие в заприказва. Този негов отговор пристигна във връзка казаното по-рано денем от Любослав Пенев, че тимове от Топ 6 играят в съюз против ЦСКА-София, а съдиите ощетяват преднамерено " алените ".
“Имаме проблеми с контузени и осъдени играчи, някои се връщат, тъй че ще има 11 индивида на терена. В един подобен мач няма любимци. Не мисля, че имаме преимущество, тъй като тимовете са добре тренирани. Мисля, че физически тимовете ще са на положително равнище.
Отборът на ЦСКА ще бъде доста съсредоточен. Мачът с Ботев за купата няма нищо общо. Мисля, че даже малко го бяха подценили. Срещу нас ще е напълно различно”, сподели Дерменджиев.
“Мисля, че би трябвало да се концентрираме върху играта на тимовете, върху това какво ще покажем на зеления терен и почитателите да бъдат удовлетворени. Любо е добър треньор, умее добре да влияе психически на играчите, а също по този начин да им откри точните позиции. Качеството на игра на ЦСКА е доста усъвършенствано. Трябва да създадем добър и зрелищен мач. Не съм го чел и не желая да го чувам. Несъвместимо е за Левски да взе участие в заприказва. Дори не приказваме против съдиите за какво не са осъдени или за какво не са ни свирили дузпа”, разяснява треньорът на " сините " изявленията на сътрудника си от противниковия тим.
Дерменджиев поддържа втория капитан на " сините " Иван Горанов за скандалното видео, появило се в медиите преди дни.
" Иван Горанов е извънредно зает и съзнателен мъж. Всички в Левски сме зад него. Не знам каква е задачата да се демонстрира това видео в този момент. Вие сте рационални и знаете за какво е изкарано, само че той е осъден за този мач Така че... ", съобщи Дерменджиев на конференция преди " безконечното дерби ".
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР