Учените вече правят мрачни констатации за влиянието на ковид пандемията

...
Учените вече правят мрачни констатации за влиянието на ковид пандемията
Коментари Харесай

Пандемията намали продължителността на живота с 10 години


Учените към този момент вършат мрачни констатации за въздействието на коронавирус пандемията върху живота на хората за по-продължителен интервал от време.

Основният сюжет за развиването на пандемията е трайно понижаване на продължителността на живота с най-малко 10 години. Това е заключението докторът по биологични науки и професор в Училището по систематична биология към университета Джордж Мейсън Анча Баранова.

" Основният сюжет в този момент е следният: имунизациите по някакъв метод работят, вирусът също по този начин мутира. Всички чакат. Човечеството постепенно се помирява с концепцията, че междинната дълготрайност на живота понижава с 10 години. Докато хората са млади и имат имунитет, оправят се с ковид, даже и с многократни имунизации. С напредването на възрастта, обаче, тялото от ден на ден боледува, и коронавирусът е една от тези заболявания, затова междинната дълготрайност на живота понижава. Имаме нов натурален зложелател ", изясни ученият, представена от БГНЕС.

Биологът означи, че е допустимо и вирусът естествено да отслабне с течение на времето. За страдание, обаче, през двете години пандемия дотук вирусът - в случай че е понижил интензитета си, е съвсем незабележимо.

Във всяка популация има натурален асортимент. При хората също. След две или три генерации, приблизително хората ще се оправят по -добре с ковид, даже и без медикаменти. Структурата на вирусите, които изтезават човечеството, също може да се промени, може би най -накрая грипът ще намалее, добави Баранова.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР