Мисля, че е крайно време г-н Борисов да спре да

...
Мисля, че е крайно време г-н Борисов да спре да
Коментари Харесай

Радев: Борисов да спре да се крие и да се кандидатира за президент


Мисля, че е извънредно време господин Борисов да спре да употребява своята партия като щит и да отбрани достойнството ѝ като се кандидатира за президент. Думите са на презинта Румен Радев, който разяснява последните изявления на водача на ГЕРБ пред публицисти през днешния ден.

Според Радев аргументът на другите партии и в частност на ГЕРБ, да не издигат към момента кандидат-президентска двойка, с цел да не се " стреля " по тях, не е заможен. Президентът бе запитан дали „ хвърля ръкавицата “ към Борисов. Не, сподели Радев, мисля че е редно, това е разумният излаз след всички изговорени приказки.

Грозното събитие платен избор няма масто в една демократична страна, сподели още президентът.

Радев разяснява е положението на енергийната системата и шоковото повишаване на тока на борсата от последните седмици. Той повтори тезата на вътрешния министър Бойко Рашков, съгласно който това е заложена от предходните ръководещи мина в енергетиката. Трета поредна седмица цените на тока в България са едни от най-ниските в Европа. Това е вследствие на бързите дейности на служебното държавно управление, посочи Румен Радев.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР