Нашите мисли са сигнали, които непрекъснато изпращаме към Вселената. Тя

...
Нашите мисли са сигнали, които непрекъснато изпращаме към Вселената. Тя
Коментари Харесай

Правила, които ще доведат любовта в живота ви

Нашите мисли са сигнали, които непрестанно изпращаме към Вселената. Тя дава отговор на всеки от тях, т.е. извършва всички наши претенции. Но за жалост го прави безусловно. И когато мислим за нещата, от които се опасяваме и желаеме да избегнем – заболявания, беднотия, изменничество, отчаяние, тогава ги получаваме, написа trafficnews.bg.

Не можете да мечтаете за благополучие и в това време да мислите: „ Животът ми се срина: няма пари, няма здраве, няма обич “. „ Е “, дава отговор Вселената. - " Както кажеш. Ти в действителност нямаш тези неща. И в никакъв случай няма да ги имаш! " Отрицателното известие се връща два пъти по-отрицателно. Но магнитната сила на нашите мисли може да направи всеки един от нас благополучен.

Основен закон
Човек, който популяризира обич, притегля любовта на другите хора!

Това е един от главните правила на закона за привличането. Подобното притегля сходно. Всички хора, събития, неща в живота ни не са инцидентни. Ние се обкръжаваме с тях непринудено или несъзнателно. Щастливият човек живее доста по-дълго и се разболява по-рядко. Днес учените са посочили, че всички процеси в тялото се управляват от централната нервна система, която основава сюжет на промени, свързани с възрастта. Той отразява нашите показа за живота, традициите и упованията. Например, в случай че човек е сигурен, че след четиридесетте ще настъпи интервал на остаряване и отмалялост от живота, което ще донесе доста заболявания, разочарования и неуспехи, тогава тъкмо това и най-вероятно ще му се случи. На четиридесет години той ще стартира интензивно да остарява, да се разболява и да се изтощава. Същевременно неговите връстници няма да изгубят здравето, силата и насладата си от живота, до момента в който не доближат дълбока напреднала възраст, просто тъй като ще имат вяра, че човек може да се радва на живота на всяка възраст. 10 правила за привличане на обич

Винаги се събуждайте с усмивка.

Помислете, че през днешния ден е доста сполучлив ден за вас. Научете се да се наслаждавате на всеки дребен подробност и позитивните страсти ще изтласкат ненужния негатив от живота.

Обградете се единствено с ярки, положителни хора.

Научете се да бъдете забавни за себе си.

Продължавайте да се усъвършенствате, опитвайте се да научавате нещо ново всеки ден, запомнете: човек, който не е отегчителен, постоянно провокира интереса на другите хора.

Правете единствено това, което ви носи наслада, обич и благополучие.

Разбира се, има неща и събития, които са съвсем неизбежни, има хора, с които би трябвало да се сблъскате, колкото и да не желаете. В подобен случай се пробвайте да откриете в тях кое е най-хубавото и оттук насетне виждайте единствено тези им позитивни страни. Много бързо ще забележите по какъв начин настроението ви ще се промени, връзките ще се подобрят, ще се чувствате леко и удобно.

Никога не се съмнявайте в своята уникалност.

Всеки е неповторим и заслужава обич. Не се критикувайте и укорявайте. Бъдете горди със себе си, обичайте имиджа си и ще видите по какъв начин позитивната смяна стартира с вас.

Не губете вътрешна естетика.

Ако се чувствате обхванати от възприятие на боязън, ненавист или възмущение, пробвайте се бързо да преминете към позитивното: ярки и приятни мемоари, облик на обичан човек, сън. По този метод можете да се предпазите от неприятностите, които постоянно са привлечени от отрицателни страсти.

Съберете старите фотоси на някогашни обичани със мемоари, които ви нараняват.

Поставете ги в кутия, завържете ги с алена панделка и ги поставете в мазето. Експертите по фън шуй споделят, че по този метод можете да прекратите съществуваща връзка и да се отворите за нови усеща.

Мечтайте за обич

Нарисувайте картини на благополучие във въображението си по пъстър и ослепителен метод, до последния подробност. Представете си индивида, който бихте желали да видите до себе си. Превъртете мозъка си през цели подиуми, в които обичаният ви човек би се държал тъкмо както желаете. Вашето искане несъмнено ще бъде чуто.

На прекрасен лист опишете в детайли мъжа/жената, с който бихте желали да се срещнете.

Опитайте се да обхванете всичките му вероятни характерности: външен тип, темперамент, метод на говорене, обличане. Отговорете на въпросите – с какво се занимава, какъв брой печели, какви са неговите другари, привички, занимания, духовни качества. Умее ли да съпреживява, да бъде лоялен или има възприятие за комизъм, такт? Колкото по-подробно опишете портрета на вашия предстоящ обичан човек, толкоз по-точна ще бъде вашата „ поръчка “.

Направете карта на желанията.

Ако любовта е доста значима за вас, поставете фотографията си до портрет на мъж, чийто външен тип харесвате, в центъра на огромен афиш. Обгърнете двойката си с всички атрибути на щастието. Намерете фотоси на деца, пари, кола, занимателни пътувания до къщата, която желаете да имате. Закачете тази карта на видно място, гледайте я по-често и мечтайте. Визуализацията е един от най-мощните способи да превърнете фантазиите в действителност.
Топ 3 на нещата, които НИКОГА не би трябвало да вършиме Никога не сдържайте остарял яд, изключително против някогашни близки. Омразата на подсъзнателно равнище блокира капацитета за позитивна смяна в живота. Никога не си казвайте: няма да съумея. Вярата в триумфа е ключът към самия триумф. Никога не правете любовните търсения ваша съществена цел. Истинското чувство идва естествено и хармонично.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР