Отборът по крикет на САЩ, който ще бъде домакин на

...
Отборът по крикет на САЩ, който ще бъде домакин на
Коментари Харесай

Отборите на САЩ и Канада на Световното първенство Twenty20 са смесица от националности

Отборът по крикет на Съединени американски щати, който ще бъде хазаин на Световното състезание Twenty20, може да бъде уместно напречно сечение на страната си като лист от мигранти, комбинация от националности и култури.

Отборът от 15 индивида включва играчи, родени в Индия, Пакистан, Нова Зеландия и Южна Африка. Домашните играчи включват заместник-капитана Арън Джоунс, който е роден в Куинс, и универсалния състезател Стивън Тейлър от Хайалеа, Флорида.

Екипът дава моментна фотография на американския крикет на този стадий на образуване, като Висшата лига Крикетът се бори за мястото си на препълнен състезателен пазар. Отборът включва задгранични играчи, привлечени в Америка от MLC, и локални играчи, получили шанса да играят крикет на професионално равнище в Съединените щати.

Най-известният член на домакинския тим е някогашният новозеландски повсеместен състезател Кори Андерсън. 33-годишният Андерсън изигра 13 теста, 49 еднодневни интернационалните срещи и 31 T20 интернационалните срещи за Нова Зеландия сред 2013 и 2018...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР