Съдебният процес срещу сина на президента на САЩ Джо Байдън

...
Съдебният процес срещу сина на президента на САЩ Джо Байдън
Коментари Харесай

Делото за данъчни измами срещу Хънтър Байдън е отложено за септември

Съдебният развой против сина на президента на Съединени американски щати Джо Байдън - Хънтър - по федерални данъчни обвинявания в Калифорния беше отсрочен за септември .

Това заяви Агенция Франс Прес.

Първоначално процесът трябваше да стартира през юни, само че окръжният арбитър на Съединени американски щати Марк Скарси се съгласи да го отсрочи за 5 септември, с цел да не съвпадне с различен развой на Хънтър Байдън по обвинявания за владеене на оръжие в Делауеър .

Решението идва, откакто окръжният арбитър на Съединени американски щати Мариелен Норейка отхвърли настояването на Байдън за отсрочване на процеса за оръжието.

През юли 2023 година, синът на президента се призна

Скандалите към Хънтър Байдън бяха употребявани от републиканците обвинявания в корупция. Правните му проблеми са доста, свързани с закононарушения за данъчното облагане и нелегално владение на огнестрелно оръжие.
 Хънтър Байдън заплашва да съди Fox News за
Хънтър Байдън заплашва да съди Fox News за " клюка "

Опит за отбрана на положителното име

Мнозинството гласоподаватели в Съединени американски щати смятат, че следствието за импийчмънт против президента Джо , а не като несправедлива политическа офанзива. Това демонстрираха резултатите от скорошно изследване на публичното мнение, оповестено от ABC News и Washington Post.
 Хънтър Байдън пледира почтен по девет обвинявания, свързани с налози
Хънтър Байдън пледира почтен по девет обвинявания, свързани с налози

Облаци се струпват над Джо Байдън

Тогава някогашният президент Доналд Тръмп съобщи, че изказванията за присъединяване на Хънтър Байдън в противозаконни покупко-продажби с украинска компания са
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР