Нали пророкуваха как ще стане каквото кажат от Козяк“? Нали

...
Нали пророкуваха как ще стане каквото кажат от Козяк“? Нали
Коментари Харесай

СПЕШНО: Търсят се патерици на Борисов! Ще се оправим, когато го пратим в съда

Нали пророкуваха по какъв начин ще стане каквото кажат от „ Козяк “? Нали сякаш щяха да накарат „ Продължаваме промяната “, „ Демократична България “ и ГЕРБ да създадат антипутин коалиция? Що не става?

Наивните конспирации из обществените мрежи нещо не се сбъдват.

Но ето къса информация за ситуацията:

ГЕРБ завоюва избори през април предходната година, с към четвърт от местата в Народното събрание. И никой не пожела да прави държавно управление с тях.

През юли ГЕРБ загуби изборите с малко, и отново никой не пожела да прави избори с тях като втора политическа мощ.

През ноември ГЕРБ загуби отново на изборите и още веднъж никой не пожела да прави с тях държавно управление като втора политическа мощ.

След последните избори преди два месеца ГЕРБ отново завоюва с малко и не може да направи държавно управление. Положението е същото, макар новата патерица „ Български напредък “ и Доган откъм гърба.

Президентът бави, бави топката, да могат ГЕРБ да скърпят държавно управление или да имат време да обвинят другите какъв брой са отговорни за ситуацията. Служебното държавно управление оказва помощ в това отношение. Дружно бабуват за пропутин коалиция, която ще маскират като избавителна, на единодушието и впрочем.

Реклама

А е доста просто – болшинството българи и техните представители в Народното събрание не желаят още веднъж да ръководи токсичната партия ГЕРБ – по този начин я назовават наблюдаващи в чужбина, само че български анализатори не смеят да го изрекат. Вместо това се гърчат по какъв начин да намерят още една патерица на Борисов.

И по всички малките екрани, радио, медии – мощен напор да отбият Демократична България от Политическа партия и да я накарат да пристане на ГЕРБ. Пуснати са в ход всички хватки, вадят един след различен в новините говорещите глави на ГЕРБ, а малките екрани ни облъчват с анализатори, които споделят какъв брой ще е добре да има държавно управление и по какъв начин Политическа партия са отговорни.

Политическа партия очевидно са отписани като главен зложелател, Демократична България ги галят с една ръка по главата, а изпод ги подритват да се вразумят и да вземат, каквото им оферират.

И ни облъчват с измислени кавги – кодове за машини за гласоподаване (с които нищо не може да се манипулира, машините не са компютри и не са свързани с интернет, гласовете се броят и по разписки, пуснати персонално от гласоподавателите);

но имало някакъв доста заплашителен меморандум с някакъв „ Генкорп “, леле, клакьори анализатори раздухват въпроса в медиите, на умряло куче нож вадят; ББР платила един милион за нещо си по някаква банкова интервенция (а хората на ГЕРБ си раздадоха там 1 милиарда заеми на няколко свои хора), но това било ужасно, леле.

Ама Кирил Петков бил споделил не знам си какво, пък Асен Василев не знам си какво. Чудят се какво да измислят, с цел да могат да сглобят държавно управление с Борисов в сянката.

Нищо няма да се оправи в България, до момента в който Борисов не се изправи пред съд, и прокуратурата не смъкна чадъра над него.

Журналистът Иван Бакалов за
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР