Началникът на генералния щаб на британската армия генерал Ник Картър

...
Началникът на генералния щаб на британската армия генерал Ник Картър
Коментари Харесай

Ген. Картър: Рискът от война между Запада и Русия е голям!

Началникът на генералния щаб на английската войска военачалник Ник Картър съобщи, че е налице доста по-голям риск от война сред Запада и Русия след като когато и да било след края на Студената война при неналичието на доста от обичайните дипломатически средства за избягването ѝ, заяви организация Ройтерс.

В изявление за Times Radio генералът посочи, че са доста по-големи рисковете от усилване на напреженията в ерата на този „ многополюсен свят “, в който „ разнообразни държавни управления си съперничат по разнообразни цели и разнообразни проекти “.

Мисля, че би трябвало да внимаваме хората да не разрешат на нападателния темперамент на проповядваната от някои политика да вземе връх, при което ескалацията на напрежението може да докара до неверни решения “, съобщи Ник Картър.

Генерал Картър даде изявлението в навечерието на Деня на възпоменанието на жертвите от войните и на фона на напрежението, подбудено от някои изказвания, че режимът на съветския президент Владимир Путин се приготвя да нахлуе в Украйна, като употребява като оръжие всеобщата миграция.

Вчера дребна част английски бойци бяха изпратени на полската граница с Беларус поради напрежението около мигратската рецесия в Източна Европа.

Владимир Путин бе представен да споделя през днешния ден, че непланирани учения на НАТО в Черно море съставляват съществено предизвикателство за Москва и че Русия няма нищо общо с рецесията по границите с Европейски Съюз на близкия ѝ съдружник Беларус.

Ник Картър означи, че властнически водачи са подготвени да употребяват всевъзможен тип принадлежности на тяхно разположение като мигранти, увеличение на цените на природния газ или хакерски атаки.

„ Характерът на воденето на военни дейности се промени “, посочи генералът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР