НА ДЕТЕКТОРА НА ЛЪЖАТА Депутати, които са оформени личности, бяха

...
НА ДЕТЕКТОРА НА ЛЪЖАТА Депутати, които са оформени личности, бяха
Коментари Харесай

Депутати писаха разказ по снимка в тоалетна

НА ДЕТЕКТОРА НА ЛЪЖАТА
Депутати, които са завършени персони, бяха привикани в стаята на групата, тъй като босът видял през днешния ден, че има миниматури за седмокласниците и се сетил, че би трябвало да изпита хората си дали са му правилни, какъв брой са интелигентни и грамотни, могат ли да формулират вярно мислите му, съблюдават ли партийната дисциплинираност, имат ли потенциал да преценяват партийните опорки, могат ли да извършват заповедите креативен. 
Една депутатка се разколеба и сподели, че ще си върви на село, само че лейтенантите в парламентарната група ѝ споделиха да не се излага и да се активизира. 
Един лейтенант изрече паника:
" Ти хубаво ще си идеш на село, аз разбирам, че търсиш успокоение, но то и на село стават бели. Една моя позната се скара с гаджето си на село и той простакът я вързал гола за едно дърво в планината. Цяла нощ я хапали комарите. Мани, не ти трябват селски номера, спри си тука ".  
И дамата - какво да прави, седна с другите да написа интерпретативно съчинение по фотографията на Радостин Василев, поставена в тоалетната на заведение в " Дианабат ".

А портретът у кенефа
единствено си виси
***
Депутатите се омотаха в кабели от полиграф, с цел да пишат откровено и да не крият същинските си усеща. 
Потиха се, писаха-брисаха, разсъждаваха, надлъгваха се с детектора на лъжата и с малко подсещане отгоре-отгоре минаха миниматурите за преданост. Всички заедно жигосаха предателите, заклеха се във безконечна честност към Боса и Суверена. Изпратиха жарки привети на Бащицата си и вътрешно си пожелаха в никакъв случай да не го виждат лице в лице, никога да не изпитат силата на гнева му. 
Всички те демонстрираха, че възприемат Боса като Кръстник и като Папа, постоянно ще се подчиняват категорично на водачите и лейтенантите и няма да посрамят името на Партията, която за пред Суверена е нещо като Райна Попгеоргиева, само че другояче си е бизнеспроект. 
Лейтенантите интелектуалци останаха удовлетворени и написаха отчет в рими за Шефа.
***
Ние спориме двама
        със дама
на тематика:
    Кога че си одиш на село?
А дамата - стресната, знаете...
Да ѝ се не видело!

Рекох ѝ: моме,
            пращам ти хора! 
Подписвам ти чек,
изпращам ти хора на двора,
                да станеш 
                            човек! 

Дамата седна
        на моя Детектор
Няма неистина! 
Аз ѝ насочих в лицето
                прожектор.
Тя каза:
            единствено на Слави,
                    принадлежа!
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР