Капитанът на Унгария Доминик Собослай е на мнение, че парамедиците,

...
Капитанът на Унгария Доминик Собослай е на мнение, че парамедиците,
Коментари Харесай

Собослай обясни защо е дърпал носилката при кошмарния инцидент снощи

Капитанът на Унгария Доминик Собослай е на мнение, че парамедиците, които влязоха на терена по време на мача с Шотландия, с цел да окажат помощ на тежко потърпевшия Барнабаш Варга, са били прекомерно мудни. Поради тази причина халфът на Ливърпул стартира да дърпа носилката, с цел да забърза целия развой.

“Той се нуждае от интервенция на лицето и носа. Изглеждаше зле, беше зле, усещаше се зле. Наистина не знам какъв тъкмо е медицинският протокол, само че в случай че нашите лекари кажат, че имаме потребност от незабавна помощ, тогава не мисля, че тези хора би трябвало просто да вървят. Решението не е мое, само че нещо би трябвало да се промени. Когато някой е на земята след толкоз тежък конфликт, тогава просто носилката би трябвало да влезе незабавно на терена. Дори в случай че реферът ви споделя да не влизате на терена. Ако видите, че нещо е доста съществено, може незабавно да влезете. Секундите могат да значат доста ”, уточни Собослай.

Селекционерът Марко Роси също удостовери, че играчите са били ядосани от забавянето на лекарите.

“Това, което чух от играчите, е, че Барни е изглеждал в безсъзнание. Всички бяха в действителност обезпокоени за положението му и бяха разтревожени, че лекарите са пристигнали малко късно. Вероятно не са осъзнали какъв брой е рискова обстановката ”.

След мача Собослай носеше фланелката на Варга в символ на поддръжка към своя съотборник.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР